CHARLIE BUSHNELL SPREEKT OVER 'PERCY JACKSON', LIN-MANUEL MIRANDA, MEER - BEROEMDHEDEN (2024)

Ben je een Charlie Bushnell al fan? De acteur speelt Luke Castellan in de Disney+ live-action-bewerking van Percy Jackson , een van de belangrijkste personages uit de serie gebaseerd op de gelijknamige boeken van Rick Riordan . We spraken met Charlie, die zijn auditieproces voor de langverwachte show gedetailleerd beschreef, hoe hij karakter kreeg, tv-vader Lin-Manuel Miranda en zoveel meer!



Blijf lezen voor ons exclusieve interview.



Charlie, die speelde in de Disney+-serie Dagboek van een toekomstige president, had niet verwacht te boeken Percy Jackson . Na een zeer stressvolle week op school en een langdurig auditieproces waarin hij bijna twee maanden niets hoorde, twijfelde de jonge acteur aan zijn kansen.

Het was een hele tijd een beetje stil, vertelde Charlie, 19 Meisje uitsluitend. Dus op dat moment dacht ik: ‘Oké, ja, het is jammer. Het is wat het is. Maar dat zou leuk geweest zijn.'

Hij hoefde zich echter nergens zorgen over te maken - en hij kreeg het telefoontje dat hij de rol op een behoorlijk ongelegen moment had geboekt.



Ik was op school toen ik erachter kwam dat ik eigenlijk mijn wiskundeles binnenliep, onthulde hij. Ik denk dat ik die dag misschien een toets heb gehad, maar gelukkig waren ik en mijn leraar kil, dus liet hij me naar buiten gaan en aan de telefoon bellen. Maar ja, ik denk niet dat ik me de rest van de dag op school zou kunnen concentreren.

Als je het hebt gelezen Percy Jackson , dan weet je hoe integraal Lucas Castellan is voor de serie - alleen al zijn karakterboog is er een die veel oude fans niet kunnen wachten om zich op het scherm te zien ontvouwen. Dat gezegd hebbende, onthulde Charlie dat auteur Rick Riordan, die nauw betrokken was bij de aanpassing, een enorme hulp was om zijn grotendeels gecompliceerde karakter te begrijpen.

Ik ontmoette Rick eigenlijk op mijn allereerste dag op de set, wat behoorlijk geweldig was, vertelde Charlie. Hij is de aardigste man ter wereld, en het was geweldig om hem op de eerste dag op de set te ontmoeten. We hebben zeker een beetje over het personage gesproken en over het algemeen, hoe geweldig het is om hier te zijn.



CHARLIE BUSHNELL SPREEKT OVER 'PERCY JACKSON', LIN-MANUEL MIRANDA, MEER - BEROEMDHEDEN (13) 'Percy Jackson'-ster Charlie Bushnell zegt show 'Hit the Jackpot' met cast: 'Mijn beste vrienden'

De Dagboek van een toekomstige president acteur onthulde dat zijn moeder de originele boekenreeks aan hem en zijn broer had voorgelezen toen hij opgroeide, dus zorgde hij ervoor dat hij de serie opnieuw las terwijl hij op de set was.

Het lezen van de boeken was duidelijk de eerste stap in mijn voorbereiding, en daarna heb ik veel zwaardvechtfilms bekeken omdat ik wist dat Luke een ervaren zwaardvechter was, herinnerde Charlie zich, en onthulde ook dat hij op internet diep in zijn karakter had gedoken.

Samen met Luke's beruchte gezichtslitteken en het iconische oranje Camp Halfbloed-T-shirt onthulde de jonge acteur iets verrassends dat hem hielp in zijn karakter te komen.

Mijn favoriete nummer voor Luke was Swan Lake, Op. 20, Act 2, ik denk dat het is wat het is, onthulde hij. Ja, nee, ik bedoel, je moet ernaar luisteren, maar ik weet het niet. Ik heb het gevoel dat het me echt in de mindset voor Luke heeft gebracht.

CHARLIE BUSHNELL SPREEKT OVER 'PERCY JACKSON', LIN-MANUEL MIRANDA, MEER - BEROEMDHEDEN (14) PERCY JACKSON & THE OLYMPIANS – Aflevering 102 (Disney/David Bukach)
CHARLIE BUSHNELLDisney/David Bukach

Wat betreft de ontmoeting met zijn tv-vader Lin-Manuel Miranda, die Hermes speelt in de Disney+ show, zegt Charlie dat dit nog moet gebeuren!

Helaas heb ik hem niet kunnen ontmoeten, onthulde hij. Luke en Hermes hebben tenminste geen scènes samen in boek één, en ik hoopte echt dat ik hem zou ontmoeten tijdens de première in New York, maar ik denk dat hij ziek was. Ik denk dat hij daarom niet kon komen, dus dat is jammer.

Hij plaagde: Dat is spannend voor het volgende seizoen – of wanneer dat wordt bevestigd om eindelijk met hem aan de slag te gaan.

Hoewel hij Lin nog niet heeft ontmoet, heeft Charlie wel onthuld dat de Hamilton De maker is alleen maar ondersteunend geweest sinds de show in december 2023 in première ging.

Er is zeker sprake van een grappig soort online geklets, zei hij. Hij sms'te me eigenlijk nadat hij de eerste paar afleveringen had gezien en hij stuurde me het leukste bericht en hoeveel hij en zijn familie van de show genieten, en hij is zo geweldig. Ik kan dus niet wachten om hem eindelijk persoonlijk te ontmoeten. Dezelfde!

CHARLIE BUSHNELL SPREEKT OVER 'PERCY JACKSON', LIN-MANUEL MIRANDA, MEER - BEROEMDHEDEN (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 5805

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.